FAQ

Lägg till önskad(a) produkt(er) i din kundvagn och fortsätt till kassasidan, där dina uppgifter krävs. Ange noggrant korrekt information när du fyller i betalningsformuläret. Du måste välja din föredragna betalningsmetod och ditt föredragna fraktalternativ. Det är viktigt att kontrollera om alla uppgifter är korrekt ifyllda innan du checkar ut.

Informationen om din föredragna betalningsmetod som du valde i kassan kommer att skickas till din e-post, det kan ta några minuter. När du har fått ett e-postmeddelande från vår webbplats med betalningsuppgifterna måste du göra betalningen och ge oss feedback för att verifiera att din betalning har lyckats.

Vi har 98 % framgång för alla leveranser. Därför är du garanterad att få din beställning i gott skick.

Vi har officiellt startat en 100 % återbetalningspolicy för alla beställningar som skadats under leverans eller i händelse av förlust eller om köparen inte fick sin produkt(er).

Om du inte har fått några mejl från oss ELLER behöver du ett brådskande svar. Du kan kontakta oss via LIVECHAT. det är enklare och snabbare att chatta med oss ​​med vår livechatt på webbplatsen

Så här köper du bitcoin och betalar din beställning med bitcoin

För att köpa bitcoins, följ länken nedan.

Paybis.com

Det är enkelt och snabbt, ange mängden bitcoins du vill köpa och sedan fortsätter du genom att välja alternativet “extern plånbok”, klistra in vår plånboksadress och tryck på fortsätt för att köpa.

 

 

Ange bara om du behöver hjälp. Det är så enkelt.

Shopping Cart
Translate »