About

Sverige Psykedelisk Butik

Vi jobbar hårt för att förse dig med psykedeliska droger av bästa kvalitet, Torkade magiska svampar Sverige, Ångestpiller Sverige, Sömntabletter Sverige, Kokain Sverige och Cannabis Sverige

Varför är vi en av de Bästa Psykedeliska Butik.?

sweden psychedelic shop kommer att göra det enkelt för vem som helst var som helst att köpa våra produkter och vi är angelägna om att säkerställa att din integritet och säkerhet alltid skyddas. I huvudsak. Vi erbjuder garanterat professionell smygpaketering och diskret leverans till var som helst i Sverige! Alla beställningar är helt garanterade, så i alla fall kommer ingenting att stå mellan dig och den beställda produkten!

VARFÖR SKA DU BESTÄLLA FRÅN OSS?

Shopping på Sweden Psychedelic Shop ger dig den trygghet du förtjänar. De flesta av våra produkter är olagliga. “Men beställer från oss”, vi har alla juridiska dokument som visar att du beställer denna produkt för medicinska ändamål, så alla leveranser är säkra och diskreta och du behöver inte oroa dig för leverans. Vi skickar diskret till Sverige.

Our Numbers Speak For Themselves!
Reviews
0 +
Products Sold
0 +
Curated Products
0 +

Tidigare forskning har visat psykedelikas förmåga att öka suggestibiliteten och har pekat på deras förmåga att öka uppfattningen om mening. Den här artikeln undersöker befintliga bevis för de meningshöjande egenskaperna hos psykedelika och hävdar att dessa agenters tendens att öka uppfattningen av mening ger värdefulla ledtrådar för att förklara deras rapporterade förmåga att stimulera en mängd olika terapeutiska processer, öka kreativiteten och skapa upplevelser. mystisk typ. Med utgångspunkt i tidigare forskning som antydde den potentiella rollen av psykedelisk betydelseförbättring för att öka placebosvaret, undersöker artikeln mekanismerna genom vilka de meningsförstärkande egenskaperna hos psykedeliska ämnen också kan spela en roll för att öka kreativiteten, såväl som för att påverka mystiska effekter. typ upplevelser. De bredare samhälleliga och folkhälsomässiga implikationerna av denna hypotes diskuteras och förslag ges på olika sätt på vilka vetenskaplig förståelse av psykedelikas meningshöjande egenskaper kan utvecklas och utnyttjas.

Spårningsinformation tillhandahålls OMEDELBART när beställningar skickas. Vi skickar också ett e-postmeddelande när din betalning har tagits emot.

Online Performance
Success 93%
Shopping Cart
Translate »